Seiskojen Salatut elämäntaidot

11.4.2024 -
Verkkokoulutus
Täydentävä koulutus
Ilmoittautuminen päättyy:
28.03.2024
Laajuus opintopisteinä: 0,25
Koulutukset vuosittain: 2024

Koulutuksen kuvaus

Salatut elämäntaidot -malli tarjoaa uuden, selkeän ja kouluille mielekkään toimintatavan kouluyhteistyöhön. Nyt mallista on tehty versio yläkouluun seitsemäsluokkalaisille. Mallin avulla pystytään tukemaan lasten ja nuorten hyvinvointia ja vahvistamaan heidän tunne- ja ryhmätyöskentelytaitojaan. 

Osaamistavoitteet

Osallistuja osaa hyödyntää Seiskojen Salatut elämäntaidot -toimintamallia koululaisten, etenkin seitsemäsluokkalaisten, tunne- ja ryhmätyötaitojen vahvistamisessa.

Kohderyhmä

Nuorisotyönohjaajat, Papit

Osallistumismaksu

60

Koulutuspaikka

verkko

Koulutuksen toteuttaja

STEP-koulutus

Lisätietoa

Seiskojen Salatut elämäntaidot on itsenäinen lisäosa Salatut elämäntaidot -toimintamalliin, jonka tarkoituksena on vahvistaa seitsemäsluokkalaisten tunne- ja ryhmätyöskentelytaitoja. Toimintamallissa 4. korin mukaista kouluyhteistyötä toteutetaan yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa.

Koulutus on osa Polun Vapaus -ikäkauden (12-14 v.) toiminnan kehittämistä.

Tämän koulutuspäivän jälkeen pystyt pitämään Seiskojen Salatut elämäntaidot kokonaisuutta omalla alueellasi ja ymmärrät mallin taustalla olevaa pedagogista ajattelua.

Koulutus sopii kaikille koulu- ja verkostoyhteistyöstä kiinnostuneille työntekijäryhmästä riippumatta niin seurakunnissa kuin muissakin kouluyhteistyötä tekevissä organisaatioissa.

Yksi verkkokoulutuspäivä.

Tiedustelut:
koulutukset@step.fi

Peruutusehdot ja hintojen lisätiedot