Tilaa koulutus

Kaipaatko koulutusta koko tiimille, työyhteisölle tai yhteistyökumppaneille? Kouluttajamme tulevat juuri sinne, missä meitä tarvitaan.

Tilauskoulutus on työyhteisön ostama koulutuskokonaisuus, jonka teema ja laajuus sovitaan yhdessä tilaajan kanssa. Voit tilata esimerkiksi valmiista koulutustarjonnastamme löytyvän koulutuksen omaan työyhteisöösi räätälöitynä. Teema voi myös nousta omista tarpeistanne. Tilauskoulutukset suunnitellaan aina yhdessä tilaajan kanssa huomioiden ajankohtaiset tarpeet ja tavoitteet.

Tilauskoulutus on kustannustehokas tapa kehittää toimintaa tai käsitellä yhdessä ajankohtaista teemaa. Yhdessä kouluttautuminen heijastuu työyhteisön ilmapiiriin, motivaatioon ja työn tekemisen mielekkyyteen.  Koulutuksen ja kehittämisen kautta työ kantaa pitkälle tulevaisuuteen.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teille parhaiten soveltuva  koulutus!

Laita viestiä ja kysy lisää: seurakunnille@step.fi
Voit myös olla yhteydessä suoraan kouluttajiin: Kouluttajien yhteystiedot

Kouluttamalla koko tiimin olemme saaneet paljon enemmän keskustelua ja vaikuttavuutta suoraan toimintaamme. Yhdessä jaettu ja koettu koulutus kasvattaa lisäksi tiimihenkeä. 

Näin tilaat koulutuksen 

Määritä tarpeet ja tavoitteet 

Millaisia ajankohtaisia tarpeita toimintaympäristössänne on? 
Millaista osaamista tarvitsette lisää? 
Mikä innostaisi ja auttaisi kehittämään yhdessä? 

Valitse teema tai aihe 

Koulutuksen teeman voit valita valmiissa koulutustarjonnassa olevista koulutuksista, alla olevista teemoista tai ehdottaa itse teidän tarpeistanne nousevaa aihetta. Kouluttajamme auttavat mielellään myös rakentamaan yhdessä juuri teidän tarpeitanne vastaavan koulutuskokonaisuuden. 

Kutsu osallistujat mukaan koulutukseen  

Koulutus voi kohdentua tiimiin, koko työyhteisöön tai olla yhteinen useiden toimijoiden kanssa.  Koulutuksen hinta määräytyy kokonaisuuden laajuuden ja osallistujamäärän perusteella. Kustakin tilauskoulutuksesta tehdään erillinen tarjous. Tarjouspyynnön voit lähettää suoraan kouluttajalle.

Teemat

Godly play
Jumalanpalvelus ja spiritualiteetti
Katsomuskasvatus
Kestävä kehitys
Kouluikäiset
Lapsivaikutusten arviointi
Lattiakuvat
Monikulttuurisuus ja moninaisuus
Musiikki
Pedagoginen kehittäminen ja johtaminen
Perhetoiminta
Polku ja Millenniaalien polut
Pyhäkoulu
Rippikoulu