Varhaiskasvatus ja perhetoiminta

Iloa ja innostusta seurakunnan varhaiskasvatukseen ja perhetoimintaan!

Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä seurakuntien varhaiskasvatusta ja perhetoimintaa kouluttamalla, materiaalintuotannolla ja osallistumalla erilaisiin kehittämishankkeisiin.

Kehitämme erilaisia toimintamalleja kuten Lattiakuvat, Godly Play, Lue kuvaa ja Tutki tilaa. Ideoimme mielellämme kanssasi koulutusta, toimintamalleja ja materiaaleja, jotka palvelevat juuri sinun työtäsi.

Toimimme verkostomaisella työotteella ja teemme laaja-alaista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Esimerkkinä ajankohtaisesta kehittämisyhteistyöstä on Polku-toimintamalli, jota tehdään laajassa yhteistyössä kirkkohallituksen, järjestöjen ja seurakuntien kanssa.

Tutustu tarjolla oleviin koulutuksiimme tästä. Löydät koulutustarjontaamme myös STEP-koulutuksen koulutuskalenterista 2023.

Lisäksi voit tilata juuri teidän tarpeitanne vastaavan koulutuksen tai kehittämispäivän. Lue lisää tilauskouluksistamme.

Palvelemme sinua tarjoamalla ajankohtaista ja tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja perhetoimintaa rakentavia sisältöjä työhösi! Ota siis rohkeasti yhteyttä kouluttajiimme, niin jutellaan lisää seurakuntanne toiminnan tarpeista!

Yhteystiedot

Aitlahti Kaisa, kouluttaja
kaisa.aitlahti@step.fi
p. 040 703 3356

Aumala Päivi, kouluttaja
paivi.aumala@step.fi
p. 040 158 1345

Reinikainen Satu, kouluttaja
satu.reinikainen@step.fi
p. 040 701 9713

Pulkkinen Hanna, opintojohtaja
hanna.pulkkinen@step.fi
p. 044 712 4985