Vastuullisilla valinnoilla kestävää ruokaa
Koulutuksen kuvaus
Millä tavoin voit lisätä kasvisruokaa tarjoiluissa ja hyödyntää hävikkiä? Miten voit omassa työssäsi vaikuttaa ympäristökysymyksiin ja edistää kestävää kehitystä käytännön ratkaisuissa? Tule vahvistamaan kestävän kehityksen ratkaisuja työssäsi ja rakentamaan kestävää tulevaisuutta.
Osaamistavoitteet
Osallistuja
- osaa hyödyntää kasvis- ja hävikkiruokaa ja tietää hävikkiruoan käyttöön liittyvät luvat ja ohjeistukset.
- tunnistaa oman työnsä merkityksen osana kestävän tulevaisuuden rakentamista.
Kohderyhmä
Keittiötoimen työntekijät, kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit)
Osallistumismaksu
350
Kustannusten lisätietoja
Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen työntekijät 350 €, muut 390 €.
Osallistumismaksu sisältää ohjelmassa mainitut ateriat. Majoituksesta osallistuja vastaa itse.
Original Sokos Hotel Ilveksessä on huonekiintiö tunnuksella ”STEP032025”.
Varaukset p. +358 300 870 000, sokos.hotels@sok.fi, www.sokoshotels.fi (varauskoodi: BSTEP032025). Varaukset 18.3.2025 klo 18 mennessä. Sopimushintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Kiintiöstä tehdyn yksittäisen varauksen viimeinen kuluton peruutuspäivä on 7 vrk ennen tulopäivää.
Koulutuspaikka
Original Sokos Hotel Ilves, Hatanpään valtatie 1, Tampere
Koulutuksen toteuttaja
STEP-opintokeskus
Lisätietoa
Koulutuksessa perehdytään siihen, millä keinoin kasvis- ja hävikkiruokaa voidaan hyödyntää seurakunnissa paremmin. Koulutuksessa on kestävän kehityksen asiantuntija-alustuksia, hyödynnetään Kirkon ympäristöohjelmaa ja Hiilineutraali kirkko -asiakirjaa sekä etsitään yhdessä toimintamalleja niiden toteutukseen käytännön työssä. Koulutuksessa käsitellään myös kestävän kehityksen edistämisen vaikutuksia kokemukseen työn merkityksellisyydestä.