Uusia tuulia STEP seurakunnille -tiimissä 

Kevät tuo muutoksia tiimimme kokoonpanoon. Tiimimme vetäjä on vaihtunut helmikuun lopussa, ja maaliskuun aikana haemme tiimiimme uutta kouluttajaa. 

Kaisa Aitlahti tiiminvetäjäksi 

Tiiminvetäjänä on aloittanut kouluttajamme Kaisa Aitlahti. Kaisa on monille aiemmin tuttu varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan koulutuksista. Hänellä on laajat verkostot yhteiskunnallisiin toimijoihin ja kokemusta kristillisestä kasvatuksesta pienistä lapsista aina nuoriin aikuisiin saakka.  

Kaisaan voi jatkossakin törmätä kouluttajan tehtävissä, mutta uuden roolin myötä tehtävään kuuluu myös toiminnan kehittäminen laajemmin. “Tiiminvetäjän roolissa minua innostaa erityisesti tiimin osaamisen kehittäminen ja suuntaaminen niin, että se palvelee seurakuntia ja muita kasvatuksen toimijoita parhaalla mahdollisella tavalla. Koulutusprosessien kautta voimme saada aikaan isoja muutoksia, jotka koskettavat lopulta lasten, nuorten ja perheiden arkea”, Kaisa summaa. ”Kun sinulla herää kysyttävää, toiveita tai ideoita yhteistyöstä, olethan yhteydessä!” 

Uusi kouluttaja haussa 

Kiinnostaako sinua kirkon kasvatuksen kouluttaminen ja kehittäminen? Tulisitko meille työkaveriksi? 

Haemme STEP seurakunnille -tiimiin kouluttajaa, jonka työn painotuksena on rippikoulu sekä nuoret ja kouluikäiset. Työskentelemme tiimissä yhdessä, jokainen omalla osaamisellaan ja asiantuntemuksellaan tiimin työtä rikastuttaen. Tässä hommassa pääset kehittämään ja toteuttamaan koulutusta seurakuntien kasvatuksen ajankohtaisiin tarpeisiin yhdessä kanssamme.

Innostuitko?  Lue lisää ja hae viimeistään 25.3.: Kouluttaja, Kirkkopalvelut ry, Helsinki (paikat.te-palvelut.fi)  

Lisätiedot: Kaisa Aitlahti, 040 7033356, kaisa.aitlahti@step.fi