Valmentaudu eläkkeelle

24.11.2022 - 25.11.2022
Tampere
Ajankohtaiskoulutus
Ilmoittautuminen päättyy:
03.11.2022
Laajuus opintopisteinä: 0,5 op
Koulutukset vuosittain: 2022

Koulutuksen kuvaus

Eläkkeelle siirtymisen kysymyksiä ei kannata pohtia yksin. Yhdessä toisten kanssa keskustellessa ajatukset kirkastuvat ja eläkkeelle jäämiseen liittyvä tieto auttaa jäsentämään käytännön kysymyksiä ja ratkaisuja. Eläkkeelle siirtyminen on suuri askel ja siksi siihen kannattaa paneutua jo ennakolta. Tässä koulutuksessa tätä merkittävää ja laaja-alaista elämänmuutosta tarkastellaan yhdessä samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Tule löytämään valmiuksia ja voimavaroja kohdata tuleva muutos!

Osaamistavoitteet

Osallistuja hahmottaa eläkkeelle siirtymisen monenlaiset vaikutukset elämässään ja kykenee käsittelemään muutosta hallitusti.

Kohderyhmä

Sopii kaikille työntekijäryhmille, lähivuosina eläköityvät

Osallistumismaksu

Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen työntekijät 290 €, muut 360 €

Kustannusten lisätietoja

Osallistumismaksu sisältää ohjelman mukaiset ruokailut. Majoituksesta osallistuja vastaa itse. Holiday Club Tampereen Kylpylästä on varattu huonekiintiö. Huonevaraukset ja tiedustelut p. 0300 870 923, ryhmat@holidayclub.fi. Kiintiövaraukset tulee tehdä 24.10.2022 mennessä.

Koulutuspaikka

Holiday Club Tampereen Kylpylä, Lapinniemenranta 12, Tampere

Koulutuksen toteuttaja

Kirkkopalvelut ry / STEP-opintokeskus

Lisätietoa

Koulutukseen sisältyy omaa elämäntilannetta sanoittava ennakkotehtävä. Koulutus toteutetaan yhdistämällä alustuksia sekä prosessointia ryhmäkeskusteluissa sekä toiminnallisesti työskennellen. Tietopaketti eläkkeelle siirtymisen käytännön kysymyksistä kuuluu koulutuksen sisältöihin.

Tiedustelut:

Tutustu myös peruutusehtoihin.