Salatut elämäntaidot / Peruttu

7.2.2023 - 8.2.2023
Kirkkonummi
Täydentävä koulutus
Ilmoittautuminen päättyy:
05.01.2023
Laajuus opintopisteinä: 0,5
Koulutukset vuosittain: 2023

Koulutuksen kuvaus

Salatut elämäntaidot -malli tarjoaa uuden, selkeän ja kouluille mielekkään toimintatavan kouluyhteistyöhön. Mallin avulla kutsut alueen toimijat monitoimijaiseen yhteistyöhön tukemaan lasten ja nuorten hyvinvointia ja vahvistamaan heidän tunne- ja ryhmätyöskentelytaitojaan.

Osaamistavoitteet

Osallistuja

  • ​osaa hyödyntää Salatut elämäntaidot -toimintamallia koululaisten tunne- ja ryhmätyötaitojen vahvistamisessa​​​​​
  • ​osaa käynnistää Salatut elämäntaidot -mallin mukaisen toiminnan omalla paikkakunnallaan yhteistyössä muiden koulun ulkopuolisten toimijoiden​ kanssa

Kohderyhmä

Nuorisotyönohjaajat, papit

Osallistumismaksu

220

Kustannusten lisätietoja

Osallistumismaksu ei sisällä ruokailuja eikä majoitusta. Täyihoito 120€/2hh, lisäveloitus 1hh 15€. Pelkkä ateriapaketti 69,50€.

Koulutuspaikka

Hvittorpin kurssikeskus, Hvittorpintie 243, Masala

Koulutuksen toteuttaja

STEP-opintokeskus

Lisätietoa

Salatut elämäntaidot -toimintamallin tarkoituksena on vahvistaa erityisesti alakouluikäisten tunne- ja ryhmätyöskentelytaitoja. Toimintamallissa 4. korin mukaista kouluyhteistyötä toteutetaan yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa, tavoitteena tuoda koululaisten elämään lisää turvallisia, lasten ja nuorten hyvinvointia mahdollistavia aikuisia.

Tämän koulutuksen jälkeen olet valmis aloittamaan Salatut elämäntaidot -mallin toteuttamisen omalla alueellasi ja ymmärrät mallin taustalla olevaa pedagogista ajattelua. Malli sisältää teoriapohjan, ohjeet mallin käyttöönottamiseen sekä vuosikelloon kytketyt käytännön toiminnot koko lukuvuoden ajaksi. Malli on suunniteltu erityisesti 4.-6.-luokkalaisille. Kirjallinen Salatut elämäntaidot -materiaali sisältyy koulutuksen osallistumismaksuun.

Koulutus sopii kaikille koulu- ja verkostoyhteistyöstä kiinnostuneille työntekijäryhmästä riippumatta niin seurakunnissa kuin muissakin kouluyhteistyötä tekevissä organisaatioissa.
Kouluttajana toimii Salatut elämäntaidot -toimintamallin kehittäjä Anette Henttinen.

Tiedustelut:

Peruutusehdot ja hintojen lisätiedot