Kestävää kehitystä hävikkiruokaa hyödyntämällä
Koulutuksen kuvaus
Millä tavoin voit hyödyntää työssäsi hävikkiruokaa ja miten voit omassa työssäsi vaikuttaa ympäristökysymyksiin ja edistää kestävää kehitystä käytännön ratkaisuissa? Tule kehittämään kestävän kehityksen ratkaisuja työssäsi ja rakentamaan kestävää tulevaisuutta.
Osaamistavoitteet
Osallistuja
- osaa hyödyntää hävikkiruokaa ja tietää hävikkiruoan käyttöön liittyvät luvat ja ohjeistukset.
- tunnistaa oman työnsä merkityksen osana kestävän tulevaisuuden rakentamista.
- osaa hyödyntää kirkon ympäristöohjelmaa ja Hiilineutraali kirkko -strategiaa omassa työssään.
Kohderyhmä
Keittiötoimen työntekijät, kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit)
Osallistumismaksu
330
Kustannusten lisätietoja
Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen työntekijät 330 €, muut 390 €. Osallistumismaksu sisältää ohjelmassa mainitut ateriat. Majoituksesta osallistuja vastaa itse.
Original Sokos Hotel Ilveksestä on varattu huonekiintiö tunnuksella BSTEP032024. Varaukset p. 0300 870 000 / yksittäiset huonevaraukset, sokos.hotels@sok.fi tai www.sokoshotels.fi (varauskoodi netissä BSTEP032024) 15.2.2024 klo 18:00 mennessä.
Koulutuspaikka
Original Sokos Hotel Ilves, Hatanpään valtatie 1, Tampere
Koulutuksen toteuttaja
STEP-opintokeskus
Lisätietoa
Koulutuksessa perehdytään siihen, miten hävikkiruokaa voidaan hyödyntää ja millä tavoin se liittyy kiertotalouteen. Koulutuksessa on kestävän kehityksen asiantuntija-alustuksia, hyödynnetään Kirkon ympäristöohjelmaa ja Hiilineutraali kirkko -asiakirjaa sekä etsitään yhdessä toimintamalleja niiden toteutukseen käytännön työssä. Koulutuksessa käsitellään myös kestävän kehityksen edistämisen vaikutuksia kokemukseen työn merkityksellisyydestä.