Hävikkiruuan hyödyntäminen ja ulkotapahtumien tarjoilut / Täynnä, voit ilmoittautua varasijalle
Koulutuksen kuvaus
Pohditko työssäsi hävikkiruuan hyödyntämistä, jalostamista ja jatkokäsittelyä sekä kiertotalouteen liittyviä kysymyksiä yleensä.
Kaipaatko ideoita ulkotapahtumien tarjoilujen toteuttamiseen?
Tule tutustumaan seurakuntien erilaisiin toimintamalleihin hävikkiruuan hyödyntämisestä ja ulkotapahtumien tarjoilujen järjestämisestä.
Osaamistavoitteet
Osallistuja
- osaa hyödyntää hävikkiruokaa ja tietää hävikkiruoan käyttöön liittyvät luvat ja ohjeistukset.
- osaa suunnitella ja toteuttaa monipuolisesti ulkotapahtuminen ruokailuja.
Kohderyhmä
Keittiötoimen työntekijät, kirkopalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), kiinteistötoimen työntekijät
Osallistumismaksu
290
Kustannusten lisätietoja
Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen työntekijät 290 €, muut 360 €.
Osallistumismaksu sisältää ohjelman mukaiset ruokailut. Majoituksesta osallistuja vastaa itse.
Holiday Club Tampereen Kylpylästä on varattu huonekiintiö tunnuksella STEP-koulutus. Huonevaraukset ja tiedustelut p. 0300 870 923, ryhmat@holidayclub.fi. Kiintiövaraukset tulee tehdä 31 vuorokautta ennen koulutuksen alkua.
Koulutuspaikka
Holiday Club Tampereen Kylpylä, Lapinniemenranta 12, Tampere
Koulutuksen toteuttaja
STEP-opintokeskus
Lisätietoa
Koulutuksessa perehdytään siihen, miten hävikkiruokaa voidaan hyödyntää ja millä tavoin se liittyy kiertotalouteen.
Tutustutaan seurakuntien hävikkiruokatoimintaan.
Lisäksi käsitellään ulkotapahtumien tarjoilujen osalta mm. ulkokeittiöön, ruuan säilytykseen ja kuljetukseen sekä tapahtuman toteutukseen ja tarjoiluun liittyviä kysymyksiä.
Kouluttajana on alan asiantuntijoita.