Hävikkiruuan hyödyntäminen ja ulkotapahtumien tarjoilut

4.5.2023 - 5.5.2023
Tampere
Täydentävä koulutus
Ilmoittautuminen päättyy:
04.04.2023
Laajuus opintopisteinä: 0,5
Koulutukset vuosittain: 2023

Koulutuksen kuvaus

Pohditko työssäsi hävikkiruuan hyödyntämistä, jalostamista ja jatkokäsittelyä sekä kiertotalouteen liittyviä kysymyksiä yleensä.

Kaipaatko ideoita ulkotapahtumien tarjoilujen toteuttamiseen? 

Tule tutustumaan seurakuntien erilaisiin toimintamalleihin hävikkiruuan hyödyntämisestä ja ulkotapahtumien tarjoilujen järjestämisestä.

Osaamistavoitteet

Osallistuja

  • osaa hyödyntää hävikkiruokaa ja tietää hävikkiruoan käyttöön liittyvät luvat ja ohjeistukset.
  • osaa suunnitella ja toteuttaa monipuolisesti ulkotapahtuminen ruokailuja.

Kohderyhmä

Keittiötoimen työntekijät, kirkopalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), kiinteistötoimen työntekijät

Osallistumismaksu

290

Kustannusten lisätietoja

Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen työntekijät 290 €, muut 360 €. 

Osallistumismaksu sisältää ohjelman mukaiset ruokailut. Majoituksesta osallistuja vastaa itse.

Holiday Club Tampereen Kylpylästä on varattu huonekiintiö tunnuksella STEP-koulutus. Huonevaraukset ja tiedustelut p. 0300 870 923, ryhmat@holidayclub.fi. Kiintiövaraukset tulee tehdä 31 vuorokautta ennen koulutuksen alkua.

Koulutuspaikka

Holiday Club Tampereen Kylpylä, Lapinniementie 12, Tampere

Koulutuksen toteuttaja

STEP-opintokeskus

Lisätietoa

Koulutuksessa perehdytään siihen, miten hävikkiruokaa voidaan hyödyntää ja millä tavoin se liittyy kiertotalouteen.

Tutustutaan seurakuntien hävikkiruokatoimintaan.

Lisäksi käsitellään ulkotapahtumien tarjoilujen osalta mm. ulkokeittiöön, ruuan säilytykseen ja kuljetukseen sekä tapahtuman toteutukseen ja tarjoiluun liittyviä kysymyksiä.

Kouluttajana on alan asiantuntijoita.

Tiedustelut:
koulutukset@step.fi

Peruutusehdot ja hintojen lisätiedot